feeling down?

as a human, aku tau lah rasa down tu macam mana. cuma, lain orang lain "kekuatan" down dia tu.

kadang-kadang "kekuatan" dia tu bergantung pada jenis masalah dan how that person handle that problem(s).

cara setiap orang berbeza. ada yang cukup kuat untuk hadapi, ada yang tak berapa.

cuma nak pesan sikit lah. walau besar mana masalah korang, ada orang lain yang tanggung masalah lagi besar dari tu. lagipun,
bukan life lah kalau tak ada masalah, kan? blogger-emoticon.blogspot.com

jadi, tak payah lah nak bentak-bentak bagai.
just live ur life wonderfully, oke!blogger-emoticon.blogspot.com


*nak tengok movie sampai tertidurblogger-emoticon.blogspot.com*
*malam nanti baru start studyblogger-emoticon.blogspot.com*



2 bebelan di sini:

Anisa Hang Tuah said...

mmg tga down skrg ni

em..

buat apa-apa pun tak kena.

si chentapelangi said...

@Anisa Hang Tuah
nak down/pressure/etc boleh jee. jgn sampai makan diri :)