dah seminggu weyh =.='' moga roh dicucuri rahmat . aminnn


sedang mengikuti <3

dah seminggu pun balik uitm kedah ni haa ~ dah seminggu gak aku tak update . heh . malas :p baik aku habiskan masa tengok movie + drama sebelum life aku jadi betul-betul pack !


taktaktak , truth be told , jadual aku memang pack pun sem ni . memang lah nampak best je pergi kelas paling awal pun pukul 10 pagi , tapi kalau habis kelas pukul 6 petang tiap-tiap hari tak best jugak . waktu tido aku weyh =.=" hari khamis je pun awal sikit habis , pukul 4 . awal tak awal lah ~ then , jumaat koko . memang sehari jelah cuti aku kan ~ haih =.="


sem ni bertambah satu subjek . selalunya satu sem 6 subjek je , sem ni 7 ! takpelah . belajar ~ (cakap lain dalam hati lain :p)


sepanjang seminggu ni belum ada benda menarik lagi yang jadi , so takde benda pun nak story . heh


ouh , ada satu !
2 hari lepas mungkin , ada budak batch aku , perempuan , kos akaun tak silap , meninggal . aku tak kenal , tapi moga ditempatkan di tempat orang-orang beriman . muda lagi weyh . sian . accident .
so, untuk korang , hati-hati tau . pesanan untuk aku jugak yang suka merempit tak tentu hala ni =.="
oh , ini tak menarik . ini sedih =.=

dah lah , dadaaa ~


4 bebelan di sini:

myracupcake said...

hihi ! aku baru je habes tgk playfull kiss ni weyh ! HAHA angau kejap dgn baek seung jo HAHA :P

Hamiza Hamidon said...

aku berjaya habiskan playfull kiss dalam masa tiga hari !! hahaha
plus yang YT version . huarghh nak lagiii ^^

si chentapelangi said...

@myracupcake
yang tak habes lagi ni pun angau ! auwww :3 hahha

si chentapelangi said...

@Hamiza Hamidon
amboyh ! semangat ~ hahha