kekuningan yang teramat sangat :D




jangan nak ingat kuning lain pulak . kuning kaler tu yea ! ceit :p


...............


aku rasa sebab aku suka warna pelangi kot aku suka barang-barang kaler kuning ni .
asal nampak barang kuning je teruja tujuhpuluhlapan saat . HAHHA ^^
mula-mula start dengan t-shirt OHMYGOD tu tak silap aku , then barang aku semua pakat nak kuning je ~
tak kuning purple . heh :3
tapi purple last year . this year kuning :D
ouh , mak , baju raya nak kaler kuning lah tahun ni ^^ hehheh


...............


tengok jom koleksi barang KUNING :D
(tak banyak punnn ;p)



cinta ini sweater

heart u lah yellow lomo

15 hengget je weyh ! ♥ the price ;)

 yeay for angry birds XD yang buring ni kuning aku paling suka sebab dia bentuk gummy ! nyumnyum
sama dengan roomate . hadiah bday dia :)

 sebab kuning jugak kot aku suka makan pocketful ni ^^


...............


barang kaler kuning , purple , hijau dah banyak ~ tinggal lagi empat kaler pelangi aku nak kumpul lagi . winkwink ^^


................


notasemestertiga : nasib jenis gitar aku takde kaler kuning , kalau tak ~ hahha
notasemestertiga : aku tukar kaler indigo pelangi tu jadi purple :) heh ^^ 

 

6 bebelan di sini:

kjaharun said...

huhu... :)
pun sme suke color streaking..
lg2 colur kuning, dri jauh org da pandang~~ haha

si chentapelangi said...

@kjaharun
betul3 !
that's why i LOVE striking colour ♥

mira the monster said...

ok what warna kuning :D
i like !

si chentapelangi said...

@mira the monster
hehheh :3

HaNa Hani said...

yeah..kuning kan lawa
sep2
geng la kite..dah start suke kuning aiiih
^_^

si chentapelangi said...

@HaNa Hani
seppp :D