Bogel Menuju Tuhan






ke kaunter MPH,

"Excuse me, ada tak buku Zahiril Adzim?"
"Tajuk apa ya?"
"Bogel Menuju Tuhan"
*menari jari di keyboard*
"Ada, kejap ye"


.........................


khatam dah pun buku tu. tapi rasanya kena khatam kan sekali lagi. dalam suasana yang lebih "sesuai".

siapa yang belum baca or ada yang bakal baca or ada, sini satu tips. 
masuk bilik, pastikan pencahayaan bagus, takda bunyi-bunyian yang bisa mengganggu, start baca. komfem serap :) hehhh


.........................


overall, aku suka la isi dia. aku takda la into puisi-puisi ni bagaikan. tapi cara penyampaian Zahiril Adzim ni lain sikit dari tipikal penulis Malaysia. kau tengok tajuk pun dah tahu, kan ? *senyum*
 
bab cerita sweet dia dengan Shera Aiyob tak boleh blah. tak boleh sweet lagi ke korang? HAHHAAA ^^
tapi, yang "Abang Segak Beruniform Bersenjata" tu. (apesal entah dalam page bersih =.=") bukan la aku nak cakap benda tu salah, tapi kalau korang ada mak bapak kerja polis macam aku korang faham la perasaan aku. tapi aku tak cakap aku sokong mana-mana. tapi ni opinion aku je :) no offense.


pasal keberbaloiannya (tatabahasa~ teruk betul) aku tak berani komen apa-apa. RM30 for 90++ pages. berbaloi or tak, itu korang jawab sendiri. bagi aku, okela. dengan isi-isi buku plus gambar-gambar dalam tu, berbaloi la bagi aku. aku minat dia punnn, hehhh :p


UPDATED!




..........................


notamidbreak : puisi Gadis Gitar Martin page 14 tu, macam kenal, kan?
takde maksud pape. saje nak tunjuk je. boleh, kan?



2 bebelan di sini:

EkaBukanMakcikKau said...

Ye ke kau minat dia ? Hah kalau ya kena jawab ni , semalam juvana abis . Akhir sekali , daim jadi apa ? Hah teka ahh ? Huarghahahahahhaahahhahaana abis . Akhir sekali , daim jadi apa ? Hah teka ahh ? Huarghahahahahhaahahhaha

si chentapelangi said...

@EkaBukanMakcikKau
cikguuu.
hehhh :p