semester 2 . done !!!


amaran !!! entri ni dipenuhi dengan lotttttsss of picturesss :)


dah nak seminggu aku kat rumah ni baru hegeh-hegeh nak post pasal dah cuti . cuti pun dah tinggal berape hari je pun =.="


terasa nak flashback apa yang dah dilalui sepanjang sem 2 ni :)


.....


merata-rata dah pergi kan :)

 pantai merdeka ~


baling ~
 batu hampar ~

penang ~


tanjung dawai ~

sekolah orang ~ (classmate's ex-school :p)



attending events :)


future business(wo)men dinner ~



this is my fav picture among semua gambar dinner even pakai kamera capuk fon tu jep <3



 ldk ~



future business(wo)men sport day ~


 

 




attending boring meetings :p
 

 


lepaking :D

 tasik tepi foodcourt ~


restoren korek-korek ~

tau kenapa it's dipanggil korek-korek ? kau bayangkan kau order nasik goreng daging merah . selalu orang letak dagingnye dekat tepi kan ? ini kau bayangkan daging merah tu in the middle of that nasik goreng . kau kena korek nasik baru jumpe lauknye . that we called korek-korek :) tempat kau hadeee ? tak ade kannn ? hahha XD


 and , ya . finally . finals :|
(tolong jangan tanya macam mana wa punya final . tunggu jelah result . oke , oke lah . tak oke tu salah wa . mintak-mintak takde repeat TT___TT aminnn ~)


bajet rajin study :p



paling tak boleh blah . buat meja library macam meja dekat bilik =.= but i'd fun doing these things . and i think these things help GILAAA :D

beloved classmatess ~ (ramai takde dalam ni)


ouh ,
ini budak gedik bajet fotografer padahal pegang pun salah =.="


.....


notacutisemester : banyak lagi aktiviti sebenarnya . tapi ada yang tak ada ganbar or gambarnye idok boleh ditayang kat sini . means , rambut idok bertutup yea :)
notacutisemester2 : pada cikgu , selamat bertugas menjaga murid-murid kecil yea :) baru lagi tu , memang rasa macam best , comel . tunggu lah lama-lama . wa dah rasa ~ hahha XD


5 bebelan di sini:

Anisa Hang Tuah said...

happening

nice foto

:)

si chentapelangi said...

@Anisa Hang Tuah
tengs -^^-

aryl said...

hahaha~
thanks for nota kecil itu~

sentiasa doakn kejayaan kamoo~

fateha jamaluddin shah said...

lawa la gmba 1st and 2nd tu, pki kamera pe? pose pon lawa2.

HfztnBasri said...

@fateha jamaluddin shah
pergh, entri bertahun! hahhaa

btw, macam² kamera pakai. but for 1st n 2nd pict tu gune E5 je. then edit sikit :)