KEMPEN KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL!!

mesti korang taw kan sekarang dalam berite tengah hot pasal ape . yup , pasal perang between israel dengan palestin tu . perang tu dah lame gile korang perasaan tak ? dari aku tengah sekolah menengah sampai aku dah nak masuk u perang tu still go on . dalam buletin utame tu paling kurang 10 minit awal mesti ade pasal bende alah ni . tu pun kalau korang perasaan lah . aku perasaan yea . . . so as a blogger yang agak prihatin pasal isu semase ni aku nak sokong kempen ni . jom bloggers . join jugak weyh !



 klik SINI untuk maklumat lanjut :)


2 bebelan di sini:

Farid said...

terima kasih kerana sudi membantu kempen kami :)

si chentapelangi said...

farid ::

the most wlcome :)