challenge | 10 days challenge ?


aku mula-mula tertarik bile aku nampak amoi ni buat .
tapi sebab virus malas tu menular . memang tak lah aku nak buat . hahha XD


but then , mimie buat .
even myra pun dah start .
lagilah buat aku terasa-rasa nak buat . but aku ade jumpe DUA version ten days challenge ni . tak tau nak buat which one . korang pilihkan untuk aku lah . oke ?
-^^-


day one : 10 things about me
day two : 10 things I love
day three : 10 things I hate
day four : 10 things I want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items I can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of my favourite songs
day nine : 10 ways to win my heart
day ten : 10 final words
or

Day One - Ten things you want to say to different people
Day Two - Nine things about yourself
Day Three - Eight ways to win your heart
Day Four - Seven things that cross your mind a lot
Day Five - Six things you wish you'd never done
Day Six - Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven - Four turn offs
Day Eight - Three turn ons
Day Nine - Two smileys that describe your life right now
Day Ten - One confession


notacutisemester : ade ke yang nak komen sini =.="


6 bebelan di sini:

Hamiza Hamidon said...

aku pun jumpa gak version lagi satu tu .
tapi aku prefer yang aku buat tu lahh :D

Anisa Hang Tuah said...

okei..saye komen

:)

♥FAD♥ said...

aku x paham? -___-

wa_nie said...

yg first simple and i think interesting :)

si chentapelangi said...

@wa_nie
tengs dear :)

si chentapelangi said...

@Anisa Hang Tuah
adeyh , hahha
mntk suggest kan which one maaa =.="