sembilan belas



ni muka budak baru masuk sembilanbelas tahun tuhhh.


.....................................


This birthday, banyak jugak benda baik yang jadi kat aku.
Berkat hari lahir and bulan Ramadhan kot :)
Berkat doa korang-korang ni lagiii. Hehhehhh.


Pagi, pergi test JPJ. Test kereta. Lulus dengan jayanya.
Alhamdulillah :)
Lepas ni tak payah sibuk nak merempit dah. Itu pun kalau ayah kasik pakai kereta dia.
Kehkehkeh.


Malam, kelas ganti ECO.
Dapat result test 1. Dapat A- even dalam kelas waktu dia mengajar rasa macam tak dapat apa :p
Tapi alhamdulillah jugakk laa.
Tapi Miss, Miss dah ambek 11 markah saya tau :'(
Salah aku jugak tak letak "RM" dengan "million" =.="


.................................


Akhir sekali. Thanks korang yang wish. FB ke, Twitter ke, Blog ke, mesej or call, and even yang datang bilik, dalam kelas. Thanks sangat. U guys made my day.


...................................
yeah! puasa tak ponteng lagi! alhamdulillah :)


6 bebelan di sini:

auny aizie said...

happy belated birthday yang (:

have a blast !

si chentapelangi said...

@auny aizie
terimekaseh :)

Umie Artoqiemie said...

happy belated birthday.. tahniah cuz dapat A...

bangga saya ;D

si chentapelangi said...

@Umie Artoqiemie
thankyouuu :D

hanaahmad said...

sep sep! geng leo jugak? hehe. selamat ultah adik! :)

si chentapelangi said...

@hanaahmad
yupsie.
sepsepsep!
^___________^