contest | Show Me Your BFF Contest

ke page contest :D
.....


malas nak buat intro sebab kat bawah karang aku nak tulis panjang punyaaa :D

gambar yang dipertaruhkan :')


Dear Nurulbadiah Lai,i know yang supposely letak gambar with BFF kan ? yeah , but i want the whole world to know yang my most beloved BFF are them ! yaa , they're my siblings . so what ?! can't siblings be BFF ? (sorry ter"emo" sebab tetiba rasa sebak teringat rumah -___-) so , tak salah kan aku pertaruhkan gambar ni for this contest :')they're both are my lil brother . sayang gila diorang sebab kat rumah diorang je yang larat layan aku . yelah , i'm the only girl in the family . siapa lagi nak layan ngada-ngada aku kalau bukan diorang . makan sama , tidur sama , mandi sama (kat swimming pool jelah :p) , main sama , keluar dari perut yang sama , mana tak sayang weyh ?! ce cakap !

Dear adik-adikku :') (sumpah sebak waktu ni)
bangcik , adik , even aku tak pernah cakap aku sayang korang , selalu marah korang , selalu pukul korang , ingat aku tak sayang korang ke haaa ? seriusly aku tak pandai nak tunjuk sayang tu macam mana . tapi aku yang selalu ingat birthday korang kan ? birthday sendiri yang korang sendiri lupa tu . kadang-kadang kalau aku ada duit lebih aku try belikan korang something as present even setakat kinder joy fevret kau dik , kitkat fevret kau cik , kan ? itu je cara aku tunjuk aku sayang korang . kadang-kadang kalau aku jalan ngan korang , kalau aku ada duit aku siap nak sponsor korang lagi kan ? bersyukur lah weyh dapat kakak camni . kehkehkeh .
tapi sekarang semua dah besar kan ? masing-masing buat hal masing-masing je . tapi nasib baik korang layan jugak aku yang balik sekali sekala ni :') even aku kakak korang , korang yang banyak mengalah dengan aku kan ? kadang-kadang aku rasa aku pulak adik korang . huhhu .
tahun depan kau nak SPM cik , lagi dua tahun kau nak UPSR dik . korang belajar rajin-rajin tau ! cuba lawan aku :)
dah3 . aku tak boleh menulis pasal diorang dah . tak sanggup dah ni T___T

sorry lah entri ni patut pendek je , tapi terpanjang pulak :p

......

tag to :
dearest mimie
dearest cik ain
dearest mia
(kau tengah free bermaharajalela kat rumah sekarang kan ? hehheh)
dearest fadh

.....

me say : tengs nazihah rastam tag saya :'D
me sayy : nasib baik minggu ni balik :)
me sayyy : kengkawan , nanti kalau aku masuk kontest pasal BFF aku letak gambar korang pulak yea :3


8 bebelan di sini:

hamizahamidon said...

lambat lagi kan dateline ? nantilah aku selongkar gambar best best . amk gambar baru ke~ HAHAHA

si chentapelangi said...

@hamizahamidon
suke ati kau lah mie ~
heh

Nurulbadiah Lai said...

such a wonderful entry bout ur bff aka ur sibligs..

wish u gud luck dear..

thanks 4 joining..

done check ur entries

si chentapelangi said...

@Nurulbadiah Lai
mekaseh XD

mykhalis said...

betul tue..ramai orang lupe adik beradik blh jadi sahabt terbaik..kan?

si chentapelangi said...

@mykhalis
yuppp :)

apik pehe said...

wahhh..bertuahnyer dapat akak camni..hehe

cik EPAL said...

waaa gudluck =)