day four :: SEVEN THINGS THAT CROSS YOUR MIND A LOT !


Day Four - Seven things that cross your mind a lot !


...............


satu
why !
curently , aku selalu fikir . kenapa aku selalu buat macam tu ? kenapa aku tak buat tu . kenapa orang tu ? kenapa aku ? kenapa ? kenapa ?? kenapa ???!!!
tak payah lah aku detailkan kat sini kan . aku pun tak rasa nak cerita harini :p


dua
result !
gila kau ! sape tak fikir pasal result weyh ? hati kering ~ pity u :p
aku tak sabar tunggu 25 haribulan ni ! yeay TT___TT


tiga
future !
kerja apa nanti aku ? kawin ke tak ? anak berapa ? mati bila ? berubah tak ? capai tak cita ? so on ~
penting tuh ! heh (sinis)


empat
bila nak ganti tali gitar baru ?

6th in this pict :'(

curently , benda ni aku fikir . woiii ! dah lima hari tau gitar aku takde tali yang paling nipis tu . tak tau apa nama . heh :p (ashame -^^-)
dah nak seminggu jugak lah main tanpa itu tali =.=


lima
people !
family , friends , and curently u :)


enam
what ?
what people think about me ? what i'm going to do to make no one hurt anymore ? what am i in future ? what i have done ? what this ? what that ? what ? what ?? n what ???
banyak persoalan kan ? hurm =.="


tujuh
this challenge !
memang selalu pun benda ni cross my mind ! selagi tak habis buat ! hahha :)


...............


actually , there been GILAAA banyak benda yang cross my mind curently . tapi yelah , takkan nak cerita semua kat sini ? nanti nampak macam takde private life pulak kan ? heh ! kat atas ni pun banyak merepek je :p


dah ! nyte earthlings :D


2 bebelan di sini:

Anisa Hang Tuah said...

ganti tali yang baru

bunyi akan indah

(:

si chentapelangi said...

@Anisa Hang Tuah
insyaallah :)
sebelum masuk u balek nnti :)