Sedih-sedih Fast Track

♥Assalamualaikum♥


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


Sekarang budak-budak UiTM tengah kecoh dengan benda alah fast track tu.


Mula-mula aku tak ada lah nak rasa apa-apa bila tengok kawan-kawan dapat. Tapi aku happy lah untuk diorang, respect pun ada. Sebabnya, aku sendiri pun tak berani nak fast track. Takut tak boleh bawak. Aku dah lah jenis banyak main =.="


But lepas balik keluar dengan geng-geng yang dapat ft tadi, seronok-seronok dengan diorang then bila balik diorang bagi pesanan terakhir, nangis-nangis, aku pun jadi sedih sama. Aku tau bukan tak boleh jumpa langsung, tapi susah kot. And aku tau aku tak ada lah rapat sangat dengan korang, tapi terasa jugak lah (T^T) Dah lah aku tak leh tengok orang lain nangis, aku pun terasa nak nangis sama.

Tapi, papepun. Congrate and good luck lah Aje, Liya, Zihah, Huda, Syaza and sesiapa je yang pergi ft jugak yang terbaca post niblogger-emoticon.blogspot.com



dahbai.

2 bebelan di sini:

NURUL AINI NORAZMAN said...

ft ok la yunk,.akak pon amik fast track,.best,.=))

HfztnBasri said...

@NURUL AINI NORAZMAN
tak apelah. benda dah lepas pun. hahhhaa ^_^