Manusia

♥Assalamualaikum♥


Ada sesetengah perkara manusia akan jadi sama,
ada sesetengah perkara lain manusia akan jadi gila berbeza.

Kau tak boleh cakap,
"Aku boleh buat, takkan dia tak boleh",
"Benda kecik je, nak kecoh macam teruk sangat", etc.

Ego setiap orang pun berlainan. Ada yang terlebih rendah, ada yang terlebih tinggi pulak.

Oke, mencarut banyak tak guna.
The point is, everyone has their own personalities, ego level, perception, and whatnot.
So, jangan nak mengaharap sangat semua orang boleh faham or ambik sesuatu perkara tu seserius or tak seserius macam korang.


Oke, sebenarnya aku nak tulis banyak gila tadi. Tapi bila line putus tadi idea dah hilang pergi dengan line tu =.=" Nanti aku rasa aku nak tambah aku buat 2nd version pulak. Hahhaa.


Bai ^_^

1 bebelan di sini:

aryl said...

huh
in that situation rite now..
hehehe